"Len z kvalitného hrozna sa dá vyrobiť kvalitné zdravé víno."

Sme malé remeselné vinárstvo založené v roku 2013 vo Svätom Jure. V chotári, ktorý je tvorený piesčitým žulovým podložím, obrábame necelý hektár vinohradov, nSa ktorých pestujeme Veltlínske zelené, Rizling rýnsky, Rizling vlašský. Všetky vinice tvoria staré výsadby z povojnového obdobia. Veltlínske zelené zo Stibichu ale aj Rizling rýnsky z honov Zibich a Krivé sú situované v najvrchnejších častiach Svätojurských vinohradov. Všetky vinice majú perfektnú orientáciu bohatú na slnko. Rizling Vlašský z vinohradu Kopold a Veltlínske Zelené z honu Schneider alebo Krajčíre sa nachádzajú v stredných polohách viníc.


Modré odrody bohužiaľ zatiaľ svoje nemáme a tak Frankovku, Merlot, Zweigeltrebe a Alibernet prikupujeme. Hrozno vynikajúcej kvality, pochádza výlučne zo Svätého Jura od stáleho dodávateľa. Snažím sa minimalizovať zásahy či už pri pestovaní viniča, alebo pri výrobe vína. Do výroby vína dávam srdce a rozum a riadim sa mottom ,že ,,len z kvalitného hrozna sa dá vyrobiť kvalitné zdravé víno,,. Hrozno spracovávam šetrným spôsobom a celému procesu tvorby vína od fermentácie až po nafľašovanie, dávam svoje srdce a rozum, pretože chcem pre Vás vyrobiť to najlepšie víno . Naša produkcia sa pohybuje od 5 do 7 tisíc litrov ročne. Jednotlivé edície vín sa pohybujú v množstvách od 500 do 1500 fliaš. Mušty bielych odrôd fermentujú v nerezových nádobách a niekedy sú podporené dubovým alebo agátovým drevom. Červené víno zreje v dubových sudoch najvyššej kvality po dobu minimálne jedného roka.